Casual Friday header Casual Friday header
Γυναίκα
Άνδρας
Γυναίκα
Άνδρας

ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ/ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΜΟΡΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ CASUAL FRIDAY - THANK GOD IT’S FRIDAY

Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο! Στη Casual συλλογή μας σε άμορφα γυναικεία και ανδρικά μανεκέν βιτρίνας προσθέσαμε μια weekend έκδοση. Προσθέσαμε δηλαδή πόζες που δίνουν την ένδειξη ότι ήρθε η ώρα για chillaxing. Αυτές είναι οι τελευταίες 2 ώρες στην εργασία πριν την απογείωση και αφού έχει προηγηθεί μια βδομάδα σκληρής δουλειάς. Τα μανεκέν της συλλογής Casual Friday γνωρίζουν πολύ καλά ποιά είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσουν τη εργασία τους και να γλιστρήσουν μέσα στη δίνη του Σαββατοκύριακου αλλάζοντας την εμφάνισή τους και το στυλ τους για να απολαύσουν χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο τους στέκι.

 

Όλες οι πόζες της συλλογής είναι καθιστές, σε καρέκλες γραφείου ώστε η παρουσίασή τους να γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή. Πειραματιστείτε με τα ύψη .... BOOM! Ορίστε μια θαυμάσια βιτρίνα!!

 

Αυτή η εκπληκτική άμορφη γυναικεία / ανδρική συλλογή σε μανεκέν βιτρίνας είναι διαθέσιμη μόνο ανά τρία μανεκέν, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων τους. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να τις σκηνοθετήσετε σε διαφορετικά ύψη και να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό για τη βιτρίνα σας. Κάθε επιπλέον πόζα (+ κάθισμα) μπορεί να προστεθεί στο πακέτο των τριών.

 

Η άμορφη συλλογή Casual Friday είναι διαθέσιμη σε ειδικό MP ματ γκρι χρώμα σώματος και η συσκευασία  περιλαμβάνει το κάθισμα σε αντίστοιχο χρώμα. Οποιοδήποτε άλλο χρώμα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

 

Παρόμοιες συλλογές
Casual Abstract     Fabric