Memphis Bright header Memphis Bright header

ΜΠΟΥΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ MEMPHIS BRIGHT

Η Hans Boodt Mannequins παρουσιάζει τη συλλογή Memphis Bright. Η έμπνευση της συλλογής Memphis Bright , σε μπούστα βιτρίνας πηγάζει από τον Όμιλο Memphis, ένα ιταλικό σχεδιαστικό και αρχιτεκτονικό συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1982. Τα μπούστα είναι πολύχρωμα, αφηρημένα και παιχνιδιάρικα.

 

ΜΠΟΥΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ

Η συλλογή περιλαμβάνει 4 γυναικεία μπούστα σε μπλε, ανοιχτό μπλε, φούξια και μαύρο χρώμα και 3 ανδρικά μπούστα σε κίτρινο, ανοιχτό και σκούρο πράσινο χρώμα. Αυτά είναι παραδείγματα για τις δυνατότητες μας και τι μπορούμε να δημιουργήσουμε. Μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή σε μπούστα κάνοντας τους συνδυασμούς που θέλετε.

 

ΜΠΟΥΣΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ MEMPHIS

Η σχεδιαστική ομάδα Memphis, που ιδρύθηκε στο Μιλάνο από τον Ettore Sottsass το 1982, ήταν μια ιταλική ομάδα σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής που σχεδίασε μεταμοντέρνα έπιπλα, υφάσματα, κεραμικά, υαλικά και μεταλλικά αντικείμενα από το 1981 έως το 1988. Στις δημιουργίες του ομίλου Memphis συχνά συναντώνται  υλικά όπως πλαστικό laminate και βινύλιο και χαρακτηριστικά εφήμερου σχεδιασμού με πολύχρωμη και αφηρημένη διακόσμηση και ασύμμετρα σχήματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκουμε και στη συλλογή Memphis Bright Torso από τον Hans Boodt. Η συλλογή των μπούστων είναι φωτεινή, πολύχρωμη και αφηρημένη.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΣΤΟ

Τα μπούστα Memphis Bright έχουν σώμα και κεφάλια από πολυεστέρα και συνδυάζονται  με ταιριαστά, χρωματιστά γυαλιστερά καλύμματα λαιμού και ώμων υψηλής αντοχής και βάση σε αντίστοιχο χρώμα pantone. Όλα είναι δυνατά κατόπιν παραγγελίας. Επιλέξτε το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό σας και δημιουργήστε το δικό σας μπούστο Memphis Bright. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσαρμογή του μπούστου ή για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ατελείωτες δυνατότητες.