Προδιαγραφές
Ενδιαφερόμενος?

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μανεκέν μας Muse?

Θα χαρούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τη νέα μας συλλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΥΚΛΩΝ ΒΙΤΡΙΝΑΣ MUSE

Η συλλογή κουκλών βιτρίνας Muse. Μια γοητευτική αγνή ομορφιά που εμπνέει.

 

Είμαστε η Hans Boodt Mannequins. Παρέχουμε κατά παραγγελία, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε κούκλες βιτρίνας. Δημιουργούμε χαρακτήρες.

 

Διαρκής στόχος μας στη Hans Boodt Mannequins, είναι να σας προσφέρουμε έναν λευκό καμβά ο οποίος μπορεί να συμπληρωθεί με καλλιτεχνικό τρόπο για να ταιριάξει με το DNA της μάρκας σας. Αυτό κάνουμε και πάλι, με την παρουσίαση της νέας συλλογής μας από κούκλες βιτρίνας: Muse.

 

Muse

/mju:z/

  1. (Στην ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία) κάθε μια από τις εννέα θεές, κόρες του Δία και της Μνημοσύνης, προστάτιδες των τεχνών της μουσικής και της ποίησης.
  2. Ένα πρόσωπο ή μία προσωποποιημένη δύναμη που αποτελεί πηγή έμπνευσης για έναν δημιουργό.

 

ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ MUSE – ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Γνωρίστε τη Muse. Η τελευταία premium συλλογή της Hans Boodt Mannequins, που αντιπροσωπεύει τη δημιουργική ενέργεια και τη θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Η συλλογή κουκλών βιτρίνας Muse, περιλαμβάνει νέες εκλεπτυσμένες, κομψές και συμμετρικές φιγούρες. Οι κούκλες βιτρίνας της συλλογής έχουν ένα αγνό είδος ομορφιάς και αποτελούν μια δήλωση σύγχρονης πολυτέλειας που αποπνέει αυτοπεποίθηση, στιλ και δημιουργικότητα. Με το ύφος και τη στάση της, η κούκλα βιτρίνας Muse αντιπροσωπεύει μια ισχυρή γυναίκα που εμπνέει.

 

ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ MUSE – ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Οι κούκλες βιτρίνας Muse αντιπροσωπεύουν τη δημιουργική ενέργεια και τη θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Είναι γεμάτη θαυμασμό για τον δημιουργό της. Η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 18 γυναικείες κούκλες βιτρίνας σε διάφορες πόζες, τόσο με άμορφα ή ρεαλιστικά χαρακτηριστικά ή με ξύλινα, αρθρωτά χέρια. Γλυκιά, τρυφερή και ήρεμη, αλλά ταυτόχρονα ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Muse… Δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

 

ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

Τοποθετήστε τις κούκλες βιτρίνας Muse δίπλα-δίπλα, πλάτη με πλάτη ή πρόσωπο με πρόσωπο.  Θα βρίσκονται σε πλήρη αρμονία και συμφωνία μεταξύ τους. Σε απόλυτη συμμετρία.

 

Κομψές γραμμές και εκλεκτά υφάσματα τονίζουν την ομαλή και μεταξένια επιδερμίδα της Muse. Τα μακριά ρούχα θα της χαρίσουν μια ανάλαφρη και γεμάτη χάρη εμφάνιση

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΛΩΝ ΒΙΤΡΙΝΑΣ MUSE

Η συλλογή κουκλών βιτρίνας Muse είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδοχές: άμορφη στο χρώμα του δέρματος με ματ φινίρισμα, σε λευκό ματ με ξύλινα, αρθρωτά χέρια ή ρεαλιστική στο χρώμα του δέρματος με μακιγιάζ.

 

Συμβατικό φινίρισμα: χρώμα δέρματος σε ματ φινίρισμα

Επιλογές κεφαλιού: 3

Η συλλογή κουκλών βιτρίνας Muse διατίθεται με στρογγυλή γυάλινη βάση

Η συλλογή κουκλών Muse περιλαμβάνει το πρόγραμμα Flexfit, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη χρηστικότητα και καλύτερη ποιότητα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το πρόγραμμα Flexfit εδώ.

 

Ατελείωτες δυνατότητες. Θέλετε άλλη επιλογή κεφαλιού; Κανένα πρόβλημα. Διαφορετικό φινίρισμα στην κούκλα βιτρίνας σας; Θα το φροντίσουμε. Τα πάντα είναι δυνατά κατόπιν αιτήματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η συλλογή κουκλών βιτρίνας Muse έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί, με τη μέθοδο της τρισδιάστατης γλυπτικής και εκτύπωσης στην εταιρεία μας. Επισκεφτείτε το online 3D Studio μας και δείτε πώς εργαζόμαστε.