Paris Abstract header Paris Abstract header

ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ/ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΜΟΡΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ PARIS, GREY

Η συλλογή Paris Abstract που αφορά σε άμορφα γυναικεία και ανδρικά μανεκέν βιτρίνας αντιπροσωπεύει τη κλασσική και διαχρονική γοητεία της μόδας της πόλης με στοιχεία μοντέρνας κομψότητας. Τα γυναικεία μανεκέν της συλλογής  αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες που εμπνέονται από την αρχιτεκτονική, τους καλλιτέχνες, την κομψότητα και την haute couture. Έχουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης, αλλά δεν έχουν ποτέ την ανάγκη να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Κινούνται απλά και λίγο επιφυλακτικά. Ακριβώς αυτή είναι και η στάση που τις κάνει να ξεχωρίζουν και να αποκαλούνται Stylish ladies.

 

Οι ανδρικές κούκλες της συλλογής αντιπροσωπεύουν τους άντρες με αυτοπεποίθηση που αγαπούν την εργασία τους και έχουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Επισκέπτονται μουσεία και δημοπρασίες, παρακολουθούν παρουσιάσεις μόδας και γευματίζουν σε κοσμοπολίτικα εστιατόρια.

 

Η παριζιάνικη ατμόσφαιρα των δρόμων, των καφετεριών και της μόδας είναι τα στοιχεία που ενέπνευσαν αυτή τη συλλογή σε γυναικεία και ανδρικά άμορφα μανεκέν.

 

Έχουν ιδιαίτερο πρόσωπο, αορίστου ηλικίας ,με ελαφριά χαρακτηριστικά και καθαρές γραμμές.

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά χρώματα κατόπιν παραγγελίας ενώ η βασική πρόταση του Hans Boodt είναι σε χρώμα σώματος ανοιχτό γκρι , RAL 9002. Η συσκευασία περιλαμβάνει κρυστάλλινη βάση και kit βαφής.

 

Παρόμοιες συλλογές 

Paris     Paris Paint