Wonderwood Gents header Wonderwood Gents header
Άνδρας

ΜΠΟΥΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΗ WONDERWOOD GENTS

Η συλλογή Wonderwood Gents είναι το αποτέλεσμα αριστοτεχνικής δημιουργίας και υψηλής ραπτικής. Μέσα από αυτή τη ανδρική συλλογή μπούστων ο Hans Boodt εστιάζει την προσοχή του στο βασικό κορμό – torso , με το οποίο ουσιαστικά προβάλλεται και αναδεικνύεται το ένδυμα. Με ιδιαίτερη έμφαση στη σιλουέτα και τις σωστές αναλογίες του μπούστου ,ο Hans Boodt καταφέρνει να δημιουργήσει μία συλλογή για την προβολή ενδυμάτων υψηλών προδιαγραφών. 

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και η επιλογή εξαιρετικής ποιότητας γνήσιου ή συνθετικού δέρματος που χρησιμοποιείται για την επένδυση των μπούστων της συλλογής Wonderwood Gents αλλά και η αριστοτεχνική τους ραφή.

O Hans Boodt προτείνει τη συλλογή  Wonderwood Gents , σε μαύρο δέρμα και όλα τα μεταλλικά μέρη σε χρυσό γυαλιστερό χρώμιο.

Τα ανδρικά μπούστα της συλλογής  Wonderwood Gents έχουν αποσπώμενο επενδεδυμένο με δέρμα κεφάλι , μεταλλικό χρυσό καπάκι για το λαιμό και τους ώμους και ξύλινα μαύρα σπαστά χέρια με αρθρώσεις που επιτρέπουν διάφορες πόζες /κινήσεις.

 

Παρόμοιες συλλογές 
Wonderwood     Wondercube